Köpvillkor

Priser

Priserna som visas i vår webbshop är inklusive 25% moms. 

Beställning

Vi har endast möjlighet att ta emot ordrar via webbshopen. Om du behöver hjälp med din beställning så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst kund@nordiccanvas.se. Om beställaren är under 18 år skall beställningen gå via målsman. 

Betalningsalternativ

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.

Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se

Orderbekräftelse 

Efter genomfört köp och när vi mottagit din beställning så skickas det automatiskt en orderbekräftelse till den e-postadress som du angivit i beställningen. Kontrollera även din skräppost. Kontrollera alltid din orderbekräftelse så att denna stämmer överens med det du har beställt.

Om något inte stämmer eller om du inte fått någon bekräftelse så tveka inte att ta kontakt med oss omgående. Du kommer även att få ett nytt mail från oss när dina varor är packade och på väg till dig. Spara alltid din orderbekräftelse tills du har fått ditt paket och kontrollerat att paketets innehåll är samma som du har beställt.  

Leverans

Från att du gör en beställning till att du får hem tavlan tar det ca 4-8 arbetsdagar. (Tillverkning av skiss och tavla 2-5 arbetsdagar, Leverans 2-3 arbetsdagar.  Leveranser kan ta någon dag extra vid försening hos fraktbolaget eller för leveranser långt norrut, ute på landsbygden dit post inte levereras dagligen, eller vid ovanligt hög belastning i vår produktion (vid högtider så som jul och nyår).

Transportskada

Om du som kund upptäcker att en försändelse är synligt transportskadad bör detta reklameras omedelbart till paketombudet. Om du vid uppackning upptäcker att innehållet är skadat, hör av dig snarast möjligt till kund@nordiccanvas.se

Har en transportskada uppstått och ditt paket är skadat vid leverans ska du reklamera detta direkt till transportören. Ta inte emot ett paket eller skriv under ett leveransgodkännande innan du granskat att paketet är intakt.

Har du missat att reklamera vid leverans kontaktar du Postnord kundtjänst. www.postnord.se

Alla eventuella skador måste dokumenteras. Ta en bild på skadan, beskriv skadan, ange ditt namn, telefonnummer samt ordernummer och skicka ett e-mail till kund@nordiccanvas.se

Vi behandlar ditt ärende omedelbart och svarar normalt inom 24 timmar.

Ångerrätt

För produkter som tillverkas efter respektive kunds önskemål med personliga motiv erbjuder vi inte öppet köp.

När du har godkänt skissen för din tavla börjar den tillverkas och därmed går det inte att ångra ditt köp.

Observera att produkter med personligt tryck/broderi/print/gravyr, ej omfattas av ångerrätten enligt 2 kap 11§ 3p av Distans & hemköplagen. Se Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Reklamationer

Vi eftersträvar alltid att du ska vara så nöjd som möjligt med ditt köp från oss. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med din vara, kontakta oss så fort som möjligt så hjälper vi dig.

Du når vår kundtjänst via mail kund@nordiccanvas.se

Observera att produkter med personligt tryck/broderi/print/gravyr, ej omfattas av ångerrätten enligt 2 kap 11§ 3p av Distans & hemköplagen. Se Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. 

Tvist

Nordic Canvas följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist gällande reklamationer.

KvalitetsundersökningSkiljedom eller tvist

Vi kan även komma att kontakta er som privatkund för att fråga om ni vill lämna ett omdöme efter slutförd beställning. Detta är helt frivilligt, och ni kontaktas högst en gång även om ni gör flera beställningar.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.